miércoles, 15 de octubre de 2008

La diputada d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, oferirà una roda de premsa en l’inici de l’Assemblea Local d’EUiA Mollet.

Civit, diputada i membre del Consell Nacional d'EUiA, oferirà la roda de premsa el proper dissabte 18 d’octubre a les 10 del matí en el Centre Cultural La Marineta de Mollet.

La formació molletana realitzarà la seva Assemblea Local en la que s’aprovaran esmenes i s’escolliran els delegats de cara a la V Assamblea Nacional d’EUiA que tindrà lloc el segon cap de setmana de novembre.

EUiA de Mollet celebrarà aquest dissabte 18 d’octubre, a les 10 hores, al Centre Cultural La Marineta, l’inici de la seva Assemblea Local, que tindrà una segona i última sessió el proper dissabte 25 d’octubre. El motiu d’aquesta assemblea local es preparar la seva participació a la V Assemblea Nacional d’EUiA, que tindrà lloc els propers dies 8 i 9 de novembre a Barcelona, on es marcaran les línies d’acció política i social a seguir en els propers anys.

Davant aquest event, i per poder traslladar la veu de la militància local a l’assemblea nacional de la formació, es convoca prèviament una assemblea local per tal d’escollir els onze delegats que EUiA Mollet te assignats a aquesta cita, així com per discutir i aprovar les esmenes corresponents.

L’Assemblea Local s’iniciarà aquest dissabte, a les 10 hores, amb una roda de premsa de la diputada d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, que exposarà la situació actual d’EUiA i informarà sobre el procés assembleari pel que està passant.

En la sessió d’aquest dissabte es presentaran els documents que seran sotmesos a debat, deixant per dissabte dia 25 d’octubre la votació d’esmenes i l’elecció dels delegats que representaran a EUiA Mollet en l’esmentada V Assemblea Nacional de la formació.

Mollet del Vallès, a 14 d’octubre de 2008.
Comissió Local d'EUiA Mollet

0 comentarios :