lunes, 27 de octubre de 2008

EUiA DE MOLLET ESCOLLEIX ELS SEUS ONZE DELEGATS A LA 5a ASSEMBLEA NACIONAL D’EUiA



L’assemblea local va debatir més de 60 esmenes als documents


Aquest passat dissabte 25 l’Assemblea Local d’Esquerra Unida i Alternativa de Mollet culminava el procés local de participació a la 5a Assemblea Nacional d’EUiA. En aquesta segona jornada de discussió, la formació local escollia els seus onze representants que participaran a la Assemblea Nacional que es celebrarà el 8 i 9 de Novembre a Barcelona alhora que debatia i votava les esmenes que s’aporten des de Mollet als documents congressuals.

Amb una alta participació de militants i simpatitzants, que van omplir la sala de la capella de La Marineta, es van debatre, en un ambient de amplia pluralitat, i votar més de seixanta esmenes. Totes elles en la línia de millorar l’anàlisi polític, i les propostes d’organització i d’acció dels propers anys per a Esquerra Unida i Alternativa, que amb aquesta 5a Assemblea afronta importants reptes en temes organitzatius, apropant-se més a la societat, i polítics, donant respostes a la crisi des de la defensa dels interessos dels treballadors i treballadores.

En quant a la llista de delegats la Comissió Local va presentar una llista de consens que estava formada pels següents militants molletans: Antonio Cuellar, Eva Duran, José Feria, Joaquim Fuertes, Xavier Huguet, Antonio López, Emilio Martínez, Carmen Moya, Nuria Pérez, Francisco Sancho i Sergio Tena. Com a suplents van quedar Miguel López i Raul Toledo. A la votació la llista va ser aprovada amb un 92% dels vots.

0 comentarios :