sábado, 7 de junio de 2008

ICV-EUiA de Mollet dona el tret de sortida a la campanya “Volem el Bus a la UAB”

La coalició local ha realitzat una roda de premsa reclamant l’enllaç directe en transport públic entre el nostre municipi i el campus de Bellaterra.
S’insta a l’equip de govern municipal a que adopti les mateixes mesures que l’Ajuntament de Granollers en aquest sentit.

Aquest dimarts 27 de maig de 2008 ha tingut lloc, davant la parada d’autobús situada entre l’Illa i Can Mulà, la roda de premsa de la secció local d’ICV-EUiA que ha servit per a presentar la campanya “A Mollet volem el Bus a la UAB”, en la que es reclama que l’Ajuntament posi els mitjans necessaris per tal d’implantar una línia d’autobús que uneixi el nostre municipi amb el campus de Bellaterra de la UAB donada la manca d’un transport públic directe i eficaç en aquest sentit. Precisament, l’ubicació de l’acte feia referència al lloc on hauria de tenir origen aquesta línia.

La presentació de la campanya ha anat a càrrec dels responsables locals de Joves d’Esquerra Verda (Marina Escribano) i Joves d’Esquerra Unida i Alternativa (Xavier Huguet), qui acompanyats pels regidors i màxims responsables d’ICV i EUiA a Mollet, Noemí Fernández i Antonio López, han recordat els inconvenients que suposa actualment desplaçar-se a la UAB amb RENFE, única alternativa existent, doncs s’han d’efectuar transbords no sincronitzats a Montcada, amb totes les molèsties i inconvenients que això provoca.

ICV-EUiA ha instat a l’Ajuntament a seguir el model de Granollers, on la tardor passada es va subscriure un conveni entre la corporació local i l’empresa Sagalés per tal de desplaçar els universitaris de la capital comarcal al seu centre d’estudis sense necessitat de transbordaments. En aquest sentit, s’ha presentat el material de campanya que consistirà de díptics informatius i fulls de recollida de signatures que estaran oberts a tota la població

0 comentarios :