jueves, 19 de junio de 2008

El regidor d’ICV-EUiA Antonio López mostra la seva satisfacció per la futura implantació d’un servei de radiografies bucals a Mollet

El gerent de l’Hospital de Mollet es compromet davant el regidor a posar en marxa aquest servei pròximament.

Aquesta ha estat una vella reivindicació de l’edil i coordinador local.


En el transcurs del darrer Ple Municipal el regidor del grup municipal d’ICV-EUiA, Antonio López, va reclamar la implantació al nostre municipi d’un servei de radiografies a la boca . En un primer moment va haver una confusió sobre l’existència o no d’aquest servei al nostre municipi. Un cop confirmat que no per la pròpia regidora de Salut, Carme Guarro, Antonio López va obtenir el compromís verbal del gerent de l’Hospital de Mollet, Jaume Durán, d’habilitar una sala del propi centre hospitalari a aquests efectes.

Antonio López ha mostrat la seva satisfacció pel compromís de Durán i la receptivitat de la regidora Guarro en aquest assumpte, i espera que aquest servei es posi en marxa el més aviat possible.

Recordem que actualment els ciutadans de Mollet que necessiten fer-se aquest tipus de radiografies han de desplaçar-se a Granollers, doncs a la nostra localitat no disposem d’aquest servei, una cosa difícil de comprendre si tenim en compte que som una població de 52.000 habitants. Aquesta proposta ja va ser aprovada unànimement pel Consell Municipal de Benestar i Salut del passat mes de febrer i es una vella reivindicació personal del regidor que data de la legislatura 1999-2003.

Mollet del Vallès, a 18 de juny de 2008.

Antonio López, regidor del Grup Municipal d'ICV-EUiA Mollet.

0 comentarios :