miércoles, 11 de noviembre de 2009

El coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa, Jordi Miralles, presenta a Mollet les propostes d’EUiA contra la crisi.


El proper dilluns 16 de Novembre, a les 19’30 hores, al Centre Cultural La Marineta, Esquerra Unida i Alternativa de Mollet celebrarà un acte públic sota el títol “CRISI? Respostes des de l’esquerra!”.

Aquest acte s’emmarca dins de la campanya d’actes que EUiA està portant a terme a tota Catalunya per tal d’explicar les propostes que des de l’esquerra es poden donar contra la greu crisi econòmica que estem vivint, especialment els treballadors i les treballadores.
L’acte serà presentat per Antonio López, Coordinador Local i regidor d’EUiA a l’Ajuntament de Mollet, i comptarà amb les intervencions de Núria Lozano, responsable de l’Àrea de Món del Treball d’EUiA a Catalunya, i Jordi Miralles, Coordinador General d’EUiA i diputat al Parlament de Catalunya.
Abans de l’acte, a les 19 hores, EUiA Mollet convocarà una roda de premsa on els ponents explicaran de primera mà les seves propostes i comentaran l'actualitat politica als mitjans de comunicació locals i comarcals.
Mollet del Vallès, a 10 de Novembre de 2009
Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa

0 comentarios :