domingo, 14 de junio de 2009

El responsable d’Ensenyament d’EUiA, Gregorio Belmonte, explicarà en roda de premsa a Mollet la posició d’EUiA en temes d’ensenyament

Davant la importància que aquests dies agafen els temes d’ensenyament i també específicament en l’àmbit local molletà (nova LEC, quart institut a Mollet, ampliació de centres de primària de 3 a 16 anys,...) l’àrea d’ensenyament de Esquerra Unida i Alternativa està fent tot un seguit d’actes d’explicació de les seves propostes.

El proper dimecres 17 de Juny a les 19 hores al local d’EUiA de Mollet (C/ Francesc Macià 73) el responsable d’ensenyament d’EUiA oferirà una roda de premsa en la que explicarà les posicions d’EUiA en temes d’ensenyament.

A la roda de premsa intervindran el regidor d’EUiA Antonio López, el responsable nacional d’ensenyament Gregorio Belmonte i el responsable local de temes d’educació Joaquim Fuertes.

Després de la roda de premsa Belmonte tindrà una trobada amb els afiliats i simpatitzants d’EUiA del Vallès Oriental per tal d’informar i recollir opinions sobre aquest tema que és de la màxima importància per a EUiA en la seva línia de defensa de l’ensenyament públic, gratuït, universal i de qualitat.

0 comentarios :