martes, 26 de mayo de 2009

El diputat Joan Herrera visitarà Mollet en el marc de la campanya d’ICV-EUiA a les Europees 2009


El proper dissabte 30 de Maig a les 19 hores de la tarda a la Plaça de Catalunya de Mollet es celebrarà l’acte central a la nostra ciutat de la campanya electoral per les Europees 2009.



L’acte tindrà un format de Festa-miting i comptarà amb la presència destacada de el diputat al Congrés dels Diputats per ICV, Joan Herrera. També hi participarà el candidat a aquestes eleccions per EUiA, Toni Barbarà, responsable de temes europeus d’EUiA.


Per la banda local intervindran la portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Noemí Fernández i el també regidor, Antonio López, coordinador d’EUiA a Mollet.


En l’acte els membres d’ICV-EUiA defensaran la seva proposta per aquestes europees basada en la idea força: “CRISI DE DRETES, SOLUCIONS D’ESQUERRA”. Per a la coalició ICV-EUiA la important crisi econòmica que patim a Catalunya i a Europa ha estat provocada per les polítiques de dretes que es venen aplicant des de els diferents governs. Aquestes polítiques han demostrat la seva ineficàcia i ara el que cal es donar pas a les polítiques ecologistes i d’esquerres que sempre ha defensat la coalició. Calen solucions d’esquerres per sortir d’una crisi de dretes. Per una Europa social, verda, feminista i dels pobles.


La Festa-Miting comptarà també amb la animació musical de LA PORTATIL FM que ens portarà la seva música tradicional.


Per últim, us avancem que el proper dimarts 2 de Juny al matí visitarà Mollet la candidata nº 2 de Catalunya, Núria Lozano, responsable de món del treball d’EUiA que visitarà el Mercat setmanal i després (12h) oferirà una roda de premsa als mitjans al costat de l’Ajuntament.

0 comentarios :