martes, 11 de noviembre de 2008

EL MOLLETÀ FRANCISCO SANCHO SERÀ DELEGAT D'EUiA A L'ASSEMBLEA D'IZQUIERDA UNIDA D'AQUEST CAP DE SETMANA A MADRID

Hi hauran tres molletans al nou Consell Nacional d'EUiA: Antonio López, Emilio Martínez i Francisco Sancho

Aquest passat cap de setmana la delegació d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) de Mollet ha tingut una important participació en la 5a Assemblea Nacional que es va celebrar a Barcelona. Els onze delegats molletans van participar activament als debats de les diferents comissions en que va treballar l'assemblea.

Aquesta feina i el treball continuat a l'assemblea de EUiA de Mollet ha fet possible que siguin 3 els molletans que participaran de la nova direcció sorgida d'aquesta 5a Assemblea. En concret, han estat escollits entre els 130 membres del nou Consell Nacional el Regidor i Coordinador Local de la formació, Antonio López, el responsable de moviments socials, Emilio Martínez i el responsable de comunicació, Francisco Sancho.

També, s'escollia la delegació de 70 membres d'EUiA que participaran com a delegats a la IX Asamblea d'Izquierda Unida (IU), en aquest cas la delegació comptarà amb la presència del molletà, Francisco Sancho, com ja s'ha dit actual responsable de comunicació de EUiA Mollet i, també, membre local de la coordinació de la coalició ICV-EUiA.

EUiA de Mollet vol transmetre la seva satisfacció per aquestes participacions i, sobre tot, pel bon resultat de la 5a Assemblea Nacional de EUiA en la que han brillat la pluralitat i la unitat com demostra el que només s'hagin presentat llistes úniques a totes les candidatures i que tant aquestes com els materials congressuals s'hagin aprovat amb una gran pluralitat i amb altíssims percentatges de vots afirmatius.

Finalment, EUiA de Mollet es compromet a continuar treballant en aquesta línea d'obertura a la societat, confluint amb els moviments socials i construint un moviment polític i social a l'altura de les expectatives dels treballadors i treballadores de Catalunya i de les classes populars. Com deia el lema de l'Assemblea: Una EUiA més Forta, una EUiA més útil.

Us convidem a que consulteu més informació sobre la 5a Assamblea a www.euia.cat on destacariem molt especialment les importants resolucions aprovades sobre la crisi i sobre la IX Asamblea d'IU.

jueves, 6 de noviembre de 2008

EUiA MOLLET CRIDA A LA CIUTADANIA A FER-SE SENTIR A LA CASSOLADA D'AQUEST DIVENDRES CONTRA EL PARQUING DE PAGAMENT A LES PRUNERES

EUiA de Mollet continua donant suport a la campanya contra el pàrquing de pagament que encapçala Independents per Mollet (IxM) i participarà activament a la cassolada popular que ha estat convocada per aquest divendres 7 de novembre a les 19'45 hores a la Plaça Catalunya de Mollet.

EUiA de Mollet valora que el govern municipal ha posat de manifest la seva falta de sensibilitat en tractar irrespectuosament, i amb menyspreu als 7000 veïns i usuaris de la zona d'aparcament que han mostrat amb les seves signatures el seu descontent amb el projecte de nou pàrquing de pagament. I, que donat que no volen escoltar, cal continuar la protesta i fer-la si s'escau més visible i sorollosa.

D'altra banda, EUiA de Mollet veu amb preocupació que davant aquesta situació el Pla de les Pruneres continuí tancat sense cap explicació quan podria estar donant servei als veïns perfectament. Una situació que es podria mantenir mesos, afectant incomprensiblement a la campanya nadalenca del comerç local.

Finalment, EUiA torna a demanar a totes les forces polítiques, entitats i veïns de Mollet un període de reflexió i diàleg per tal d'abordar globalment el greu problema de la mobilitat als carrers de la ciutat. No sigui que decisions preses amb molt poc consens acabin significat un greu perjudici per a Mollet.

domingo, 2 de noviembre de 2008

EUiA DE MOLLET DONA SUPORT A LA CASSOLADA CONTRA EL PÀRQUING DE PAGAMENT A LES PRUNERES



El proper divendres 7 de Novembre a les 19'45 a la Plaça de Catalunya de Mollet farem soroll per que el govern municipal escolti la veu dels moltissims ciutadans que estem en contra del seu projecte de pàrquing de pagament a Les Pruneres.

NO A AQUEST MODEL DE CIUTAT, NO AIXÍ, NO ARA