jueves, 6 de noviembre de 2008

EUiA MOLLET CRIDA A LA CIUTADANIA A FER-SE SENTIR A LA CASSOLADA D'AQUEST DIVENDRES CONTRA EL PARQUING DE PAGAMENT A LES PRUNERES

EUiA de Mollet continua donant suport a la campanya contra el pàrquing de pagament que encapçala Independents per Mollet (IxM) i participarà activament a la cassolada popular que ha estat convocada per aquest divendres 7 de novembre a les 19'45 hores a la Plaça Catalunya de Mollet.

EUiA de Mollet valora que el govern municipal ha posat de manifest la seva falta de sensibilitat en tractar irrespectuosament, i amb menyspreu als 7000 veïns i usuaris de la zona d'aparcament que han mostrat amb les seves signatures el seu descontent amb el projecte de nou pàrquing de pagament. I, que donat que no volen escoltar, cal continuar la protesta i fer-la si s'escau més visible i sorollosa.

D'altra banda, EUiA de Mollet veu amb preocupació que davant aquesta situació el Pla de les Pruneres continuí tancat sense cap explicació quan podria estar donant servei als veïns perfectament. Una situació que es podria mantenir mesos, afectant incomprensiblement a la campanya nadalenca del comerç local.

Finalment, EUiA torna a demanar a totes les forces polítiques, entitats i veïns de Mollet un període de reflexió i diàleg per tal d'abordar globalment el greu problema de la mobilitat als carrers de la ciutat. No sigui que decisions preses amb molt poc consens acabin significat un greu perjudici per a Mollet.

0 comentarios :