miércoles, 2 de julio de 2008

EUiA Mollet lamenta el tarannà privatitzador exhibit per l’equip de govern municipal durant el darrer Ple.

El regidor Antonio López denuncia l’actitud xulesca i prepotent dels regidors del PSC davant les intervencions del seu grup municipal.

Considera contradictori que l’alcalde parli d’absències dels regidors de l’oposició quan ell no ha assistit a les darreres juntes de govern.



La Comissió Local d’EUiA Mollet mostra la seva decepció per l’actitud de l’equip de govern durant el transcurs del darrer Ple Municipal, tant en el fons com en les formes emprades. Dels quatre temes cabdals que s’hi van tractar (Llicència a Decathlon, Pla de les Pruneres, pisos de la Vinyota i aparcament a l’Hospital de Mollet), en els tres últims es va mostrar una clara línia neoliberal i privatitzadora, atorgant a empreses privades la gestió d’aquests serveis, que són de naturalesa pública. Més greu es el cas del primer, on s’ha venut una parcel·la comercial per un preu 2,3 milions d’euros inferiors a l’oferta competidora sense altre justificació que a Mollet hi ha més tendes d’electrodomèstics que d’esports (estem parlant de 373 milions de les antigues pessetes!!). Aquest tema va acompanyat de certs punts foscos, doncs tant la interventora municipal com el gerent de Promosol han mostrat la seva disconformitat amb la manera com s’ha gestionat aquest procediment, manifestant en diversos punts del mateix que Decathlon, la guanyadora del concurs públic, no complia amb els requisits establerts.

Tanmateix, el regidor d’EUiA, Antonio López mostra la seva sorpresa al veure com el sr. Alcalde critica les absències d’alguns regidors de l’oposició a les darreres reunions municipals quan ell mateix no ha assistit a les últimes quatre juntes de govern que presideix. Per si no fos prou, tant l’alcalde com els seus regidors més propers (del PSC) van oferir tot tipus de comentaris fora de to i gairebé vexatoris a les intervencions del grup municipal d’ICV-EUiA, del tot impròpies de persones que ostenten càrrecs d’aquesta responsabilitat.

Mollet del Vallès, a 2 de juliol de 2008.

Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet